Oudercursus Babygebaren

Een oudercursus babygebaren van Bijdehandjes Gebaren bestaat uit drie bijeenkomsten die plaatsvinden in Leiden en Den Haag. De eerste bijeenkomst duurt twee uur, de tweede en derde bijeenkomst duren anderhalf uur. In de eerste bijeenkomst wordt de basis van gebaren met je baby uitgelegd en leer je de eerste gebaren met behulp van het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’. Dit boekje krijg je mee naar huis en is inbegrepen bij de cursus. Tijdens de tweede en derde bijeenkomst wisselen we ervaringen uit en gaan we dieper in op het gebaren en spelletjes die de taalontwikkeling van je kindje kunnen stimuleren.

Het gebaar voor Nijntje!

De kosten van de cursus zijn € 80,00 per ouderstel, inclusief BTW en het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’. Mocht één van de partners verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen iemand anders mee te nemen die betrokken is bij de opvoeding van je kindje (opa/oma, oom/tante etc.). Het gaat hierbij dus om twee mensen die voor één gezin komen. Het is voor de continuïteit van de cursus wel van belang dat je bij elke bijeenkomst dezelfde persoon meeneemt.

Het is niet per se nodig om je kindje mee te nemen naar de cursus, al zijn kleintjes natuurlijk van harte welkom! Mocht je kindje veel aandacht vragen, doordat het bijvoorbeeld al kruipt of loopt, is het misschien af te raden.

Kijk voor een actueel overzicht van de geplande oudercursussen rechts in de agenda.

Eerder starten met Babygebaren? Kijk eens bij onze kennismakingsworkshops of boek een privécursus!

Meld je aan of neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden!