Privécursus Babygebaren

Privécursus

Wil je graag een cursus Babygebaren volgen in je eigen huiskamer? Dan is de Privécursus Babygebaren iets voor jou! De privécursus bestaat uit twee avonden, waarbij het Babygebaren-programma bij je thuis wordt uitgelegd. Een rustige en gezellige manier om met Babygebaren aan de slag te gaan!

De kosten voor een privécursus zijn € 98,00 per stel, inclusief BTW en het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’. Buiten Den Haag worden de reiskosten voor de docent aanvullend in rekening gebracht. Hier kun je je aanmelden voor een Privécursus Babygebaren.

Een privécursus voor de pappa, mamma, opa's, oma's en tante van Hannah (12 maanden).

Een privécursus voor de pappa, mamma, opa’s, oma’s en tante van Hannah (12 maanden).

Privécursus Groep

Ben je met een groep van minimaal 5 stellen, dan is de Privécursus Groep iets voor jou! Erg leuk bijvoorbeeld als reünie van het zwangerschapszwemmen / de zwangerschapsyoga of met een groep vrienden / familieleden.

De kosten voor een Privécursus Groep zijn net als voor een reguliere oudercursus € 80,00 per stel, inclusief BTW en het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’. Als organisator van de Privécursus Groep krijg je 50% korting en betaal je dus maar € 40,00! Buiten Den Haag worden de reiskosten voor de docent aanvullend in rekening gebracht. Hier kun je je aanmelden voor een Privécursus Groep.